Dagje varen

Varen met de Claesje

Wilt u met uw medewerkers een teamuitje organiseren, of samen een succesvol project afsluiten? Wilt u uw relaties een keer ontvangen in een heel andere omgeving? Wilt u een keer met uw familie een heel andere familiedag organiseren? Dan is een vaartocht met de Claesje EH18 misschien een idee.
De Claesje EH18 is een ijsselmeerkotter uit 1948 en heeft tot en met 1994 gevist op het IJsselmeer. Ze heeft altijd Enkhuizen als thuishaven gehad en viste op paling en snoekbaars. De Claesje EH18 is thans een officieel Varend Monument® en heeft Hasselt als thuishaven

Vaargebied

Wij varen in Noord-West Overijssel in de omgeving van Zwartsluis, Giethoorn en Blokzijl. Maar ook een vaartocht over IJssel of het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden. De opstapplaats en vaarroute stemmen wij in overleg met u af.
U kunt de Claesje voor een dag, maar ook een deel daarvan huren en biedt plaats aan circa 18 personen en is voorzien van alle gemakken.

Inwendige mens

Koffie, thee en drankjes, hapjes, broodjes of een luxe barbecue? Wij kunnen er allemaal voor zorgen. Of vindt u het leuk om bij een graskantje aan te leggen en lekker op de kant te barbequen of te picknicken? ook dat kan. Alles is te overleggen, vraag vrijblijvend naar de prijzen.